Alert message

Prihlásenie
Zaregistrujte sa teraz
Geometric left background black

ZAREGISTRUJ SA EŠTE DNES
A ZÍSKAJ ZĽAVU 10€ NA SVOJ PRVÝ NÁKUP

Geometric left black
Geometric right Geometric right black

ZAREGISTRUJ SA EŠTE DNES
A ZÍSKAJ ZĽAVU 10€ NA SVOJ PRVÝ NÁKUP

Geometric Black background mobile Geometric Black background desktop

SUPERglue 2K
FILL & FUSHION

✔ Produkt 4 v 1
✔ Mimoriadne pohodlná manipulácia
✔ Veľká odolnosť a ďalšie spracovateľské vlastnosti
Zobraziť
Naše služby
BERNERResponsibleProduct

Responsible products

Byť zodpovedný - to je to, čo nás poháňa. Chceme, aby bol váš pracovný priestor bezpečnejší a aby sa znížil negatívny vplyv na životné prostredie pri práci s chemikáliami.

S využitím všetkých našich odborných znalostí sa snažíme vytvárať výrobky, ktoré sú menej škodlivé pre oblasti ich použitia, ľudí, ktorí s nimi pracujú, a našu prírodu. Šetrné a zároveň silné, účinné a produktívne pri používaní - presne to odlišuje náš zodpovedný produktový rad.
BERNER newsletter Informujeme Vás pravidelne o
akciách & novinkách
Zaujímam sa o

Odoberanie newslettru môžete kedykoľvek zrušiť.

To sme my, to je BERNER

Lídri v oblasti chemických produktov

Sme popredným európskym B2B špecialistom na chemické produkty na údržbu. Okrem chémie dodávame viac ako 100 000 prémiových produktov na opravy, starostlivosť a údržbu pre našich zákazníkov v odvetviach mobility, stavebníctva a priemyslu, aby ich podnikanie bolo úspešné a fungovalo.

Aby sme našim zákazníkom pomohli posunúť ich podnikanie ďalej, poskytujeme im špičkové služby, ktoré im umožňujú myslieť na ich podnikanie a ich zákazníkov.

Všade a osobne

Dôvera je osobná. To je dôvod, prečo sme blízko k našim zákazníkom a prečo sme sa zaviazali k osobnému predaju. S piatimi kanálmi, internetovým obchodom/aplikáciou, elektronickými riešeniami, teleshoppingom, depotmi, ale najmä s viac ako 5 000 špecialistami na osobný predaj sme tu pre našich zákazníkov 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Každý rok tak vytvoríme viac ako 12 miliónov osobných kontaktov s našimi zákazníkmi.

So skladmi v 10 krajinách a čoskoro 100 skladmi máme skutočnú európsku stopu. Našim zákazníkom na požiadanie doručíme tovar v ten istý deň a takmer všade v Európe do 24 hodín.

Naši zákazníci nás za to odmeňujú a robia z nás jedného z najrýchlejšie rastúcich hráčov na našom trhu s viac ako 1,1 mld. EUR a zákazníckou základňou s viac ako 450 000 zákazníkov.
Porovnajte produkty ()